Workshop tas maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Een workshop waarin je een tas leert maken is een leuk uitje voor diverse doelgroepen. Voor een workshop leren tas maken klop je aan bij De Blije Naald in Enschede. Bij ons kan je terecht voor allerlei creatieve workshops tegen een scherpe prijs. Leuk om samen te doen of met een groep collega's of vriendinnen!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Tijdens een leuke workshop een mooie tas maken

Een leren tas maken is niet moeilijk, vooral niet als je een workshop tas maken bij ons volgt. We leggen je dan precies uit hoe het moet. Onze workshops zijn altijd uniek, en ze zijn ook nog eens heel voordelig. Je maakt dan op een leuke manier een shopper van koeienhuid en vilt. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om je te helpen. We werken met voorgestanste onderdelen en het naaiwerk hoef je niet zelf te doen. Bovendien heb je ook nog eens ruime keus in materialen qua prints en kleuren.

Lekker shoppen na je workshop tas maken

Ben je dol op mooie tassen en andere items van leer en koeienhuid? Dan voel je je bij De Blije Naald helemaal thuis. Want naast een workshop tas maken shop je bij ons ook allerlei andere handgemaakte items. Je bent dus altijd verzekerd van een plezierige middag of avond in onze gezellige en grote workshopruimte.

Volg een workshop tas maken in Enschede

Wil je een leuke en gezellige workshop volgen in de gezellige binnenstad van Enschede? Kies dan voor een workshop leren tas maken bij De Blije Naald. We heten je graag welkom in onze winkel en verzekeren jou van een laagdrempelige cursus. Bel ons om je aan te melden of stuur een e-mail om je in te schrijven. Ons e-mailadres is info@deblijenaald.nl, en ons telefoonnummer is 0620801710.

Bekijk ook eens: Tassen maken van leer | Tas zelf maken | Creatieve workshop

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website