Vriendinnenuitje Enschede

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Organiseer je binnenkort een ontspannen vriendinnenuitje in Enschede? Volg een creatieve workshop bij De Blije Naald en ontdek hoe je zelf een tas maakt van koeienhuid. Dit vriendinnenuitje is perfect te combineren met een dagje winkelen in Enschede. Kom daarom in het weekend naar hartje Enschede en beleef veel plezier tijdens je jaarlijkse vriendinnenuitje.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Gezellig vriendinnenuitje in Enschede

Is het de hoogste tijd voor een gezellig vriendinnenuitje in Enschede? Dan voel je je in Enschede meer dan thuis, vooral tijdens een tassenworkshop bij De Blije Naald. Bovendien hebben we in onze winkel nog meer handgemaakte artikelen en items die zijn gemaakt van koeienhuid, vilt en leer. Je schaft ze aan tegen een scherpe prijs. Dit past natuurlijk uitstekend bij een middagje shoppen in Enschede.

Tassenworkshop

Wil je met elkaar een paar uur ontspannen bezig zijn? Kies dan voor een tassenworkshop als vriendinnenuitje in Enschede. Op laagdrempelige wijze maken jullie een tas van koeienhuid. Uiteraard worden jullie bijgestaan door de nodige professionals en ervaringsdeskundigen. Zelfs met twee linkerhanden is het mogelijk om een originele tas te maken.

Reserveer een gezellige workshop

Wil je een origineel vriendinnenuitje organiseren? Kies dan voor een tassenworkshop bij De Blije Naald als vriendinnenuitje in Enschede. Het is een laagdrempelige manier om creatief bezig te zijn, terwijl je ook nog eens gezellig met elkaar in gesprek bent. Meld je vriendinnenuitje in onze winkel aan via de telefoon of stuur ons een mail. Dit kan via ons contactformulier of via info@deblijenaald.nl. Ons telefoonnummer is  0620801710. We zien je reservering met belangstelling tegemoet.

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website