Vriendinnenuitje in Enschede

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Organiseer je binnenkort een ontspannen vriendinnenuitje in Enschede? Kies uit ons aanbod de workshop die het best past bij jullie vriendinnengroep en maak er een gezellige en creatieve middag of avond van! Het team van De Blije Naald helpt jullie van begin tot eind en zorgt ervoor dat jullie met een product naar huis gaan waar jullie beretrots op zijn.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Gezellig vriendinnenuitje in Enschede

Voor een gezellig vriendinnenuitje in Enschede bieden we jullie diverse workshops aan, zoals:

Bovendien hebben we in onze winkel handgemaakte artikelen en items, zoals de shopper die gemaakt wordt van koeienhuid en vilt. Dit is dezelfde shopper die je zelf kunt maken tijdens onze tassenworkshop. Je schaft onze tassen aan tegen een scherpe prijs, dus ook als je voor een andere workshop kiest tijdens je vriendinnenuitje bij ons in Enschede, profiteer je van onze prachtige tassen.

Kies je favoriete workshop en meld je vandaag nog aan

Kies voor een leuke workshop bij De Blije Naald als vriendinnenuitje of ander uitje in Enschede. Het is een laagdrempelige manier om creatief bezig te zijn, terwijl je ook nog eens gezellig met elkaar in gesprek bent. Wij hebben een ruimte beschikbaar voor 30 personen, dus ook als jouw vriendinnengroep groot is, kun je bij ons terecht. Meld jouw vriendinnenuitje gerust vandaag nog aan in onze winkel in Enschede, door te bellen naar 0620801710 of door een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl.  Het is ook mogelijk om onze workshops alleen te volgen. Check hiervoor onze agenda!

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website