Workshop werktas vilt & koeienhuid

Deze unieke en betaalbare workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops.

Ook deze workshop is geschikt voor een ieder met 2 linker handen! Alle benodigdheden zijn voorbereid en het naaiwerk verzorgen wij voor jou. Ook weer in deze workshop veel keuze in koeienhuid en kleuren vilt en leer, dus vollop keuzestress bij het uitzoeken van de materialen :-).

De werktas heeft als basis vilt of leer en de voorzijde is van koeienhuid. Om de tas mooi af te werken en extra stevigheid te geven bevestig je op alle onderdelen zwarte katoenen plakvoering. A sticky job :-) Ook snijd je rechthoekige lappen vilt of leer op maat voor de 2 grote binnenzakken. Je plakt de hele tas in elkaar met dubbelzijdig tape, een precies en belangrijk klusje. Je hamert gaten en maakt de grote zeilringen in de tas en de iets kleinere in de tassenhengsels. De hengsels zijn 3 cm breed en 65 lang en hebben we in 8 kleuren: zwart, donkerbruin, bruin, khaki, cacao, rood, okergeel en taupe. Op de bodem leg je een houten plaatje ter versteviging van je tas. Je bevestigt in de tas een leren lusje met een grote sleutelring eraan zodat je handig je sleutelbos kwijt kunt en als je wil kun je je tas personaliseren met een naamlabel die je kunt bevestigen op een van de binnenzakken. We zijn nog aan het onderzoeken of tassenvoetjes en een m
agneetsluiting een toegevoegde waarde hebben. Dit gaan we met de deelneemsters van de TRY-OUT bekijken en passen de informatie op de site aan. Tot slot maak je van een uitgestanste vorm, bullie, hart of een ster een bijpassende tassenhanger.

Formaat werktas is 25x38x9 cm (exclusief de stikn
aden), het formaat is een vast gegeven. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze.
De hengsels zijn voorbereid op lengte 65 cm. Je draagt de tas dus over je schouder, crossbody is niet mogelijk.

Deze workshop kost:

Basis vilt € 50,- per persoon
Basis leer € 75,- per persoon.
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.


Inschrijven? 
Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details.

Lekker koel!
Wij beschikken over airconditioning dus ook bij hoge temperaturen buiten kun je binnen bij ons lekker aan de slag.

Corona-aanpassingen:
  • Onze normale capaciteit in deze workshop is 23 personen. Zolang we 1,5 meter afstand moeten houden, zullen we ca. 10 personen aanhouden.
  • Vooraf maken we een tafelindeling en bespreken we met jou hoe jullie als tweetal of als groepje willen zitten.
  • We zullen de organisatie en werkzaamheden aanpassen zodat we de 1,5 meter ruimte kunnen hanteren en de nodige hygieneregels kunnen toepassen. Met samenwerking en een goede intentie zal ons dus vast gaan lukken!

Let op: iedereen maakt hetzelfde product. Combineren van workshops is organisatorisch in een grote groep niet mogelijk. Wil je graag in kleine groepjes werken, verschillende producten tegelijk kunnen maken en eventueel zelf achter de naaimachine zitten? Bekijk dan de mogelijkheden in onze DALUREN onder het kopje KEUZE WORKSHOP TAS MAKEN 2-6 personen. 

Datum: zaterdag 15 augustus 2020 - TRY-out 1 (€ 5,- / € 10,- korting)
Tijd: 09.30 - 12.30 uur

VOL!

Datum: zaterdag 22 augustus 2020 TRY-out 2 
(€ 5,- / € 10,- korting)
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
VOL!

Datum: donderdag 27 augustus 2020
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: vrijdag 4 september 2020
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 6 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: zaterdag 5 september 2020
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: donderdag 24 september 2020
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Datum: zaterdag 7 november 2020
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Datum:  vrijdag 27 november 2020
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!