Workshop rond tasje koeienhuid & leer

Deze leuke en betaalbare workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen met twee linker handen!

Het ronde tasje bestaat voor de ene helft uit koeienhuid en voor de andere helft van leer. De voorbereide onderdelen koe en leer liggen in kant-en-klare pakketjes voor jou klaar om te mixen en matchen. Daar zoek je een bijpassende rits en stroken leer bij uit waarvan je het schouderhengsel gaat maken. Wij doen er altijd ons best voor voor veel keuze te kunnen bieden in kleuren en printjes koeienhuid en kleuren leer. Voor het hengsel kun je kiezen uit 8 kleuren: zwart, donkerbruin, bruin, cognac, okergeel, taupe, khakigroen en rood. Je gaat tijdens deze workshop o.a. zeilringen inzetten, het schouderhengsel in elkaar maken en alle onderdelen van het tasje supernetjes in elkaar plakken met dubbelzijdig tape. Dit laatste is het meest belangrijke onderdeel van het proces, en gaat ook de meeste tijd inzitten, hoe netter het plakken, hoe mooier jouw tasje! Het stikken doen wij voor jou op onze industriele naaimachines. Terwijl het tasje in elkaar wordt gezet, maak jij een leuke tassenhanger van 3 veertjes. Deze workshop is geschikt voor iedereen die netjes werken leuk vindt!

Formaat tasje is 21x6 cm, het formaat is een vast gegeven. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze.

Prijs: € 50,- per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Inschrijven? 
Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details. 


Lekker koel!
Wij beschikken over airconditioning dus ook bij hoge temperaturen buiten kun je binnen bij ons lekker aan de slag.

Corona-aanpassingen:

  • Onze normale capaciteit in deze workshop is 23 personen. Zolang we 1,5 meter afstand moeten houden, zullen we ca. 10 personen aanhouden
  • Vooraf maken we een tafelindeling en bespreken we met jou hoe jullie als tweetal of als groepje willen zitten
  • We zullen de organisatie en werkzaamheden aanpassen zodat we de 1,5 meter ruimte kunnen hanteren en de nodige hygieneregels kunnen toepassen. Met samenwerking en een goede intentie zal ons dus vast gaan lukken!

Let op: iedereen maakt hetzelfde product. Combineren van workshops is organisatorsich in een grote groep niet mogelijk. Wil je graag in kleine groepjes werken, verschillende producten tegelijk kunnen maken en zelf achter de naaimachine zitten? Bekijk dan de mogelijkheden in onze daluren onder het kopje KEUZE WORKSHOP TAS MAKEN 2-6 personen. 


Datum: zaterdag 15 augustus 2020
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

en de mogelijkheid om de SHOPPER VILT & KOEIENHUID te maken!

Datum: zondag 30 augustus 2020
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
NOG 8 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: donderdag 3 september 2020 
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
VOL!


Datum: zondag 6 september 2020 
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
VOL!


Datum: zaterdag 24 oktober 2020 
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
NOG 5 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Datum: vrijdag 30 oktober 2020 
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Datum: zondag 8 november 2020 
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!