Workshop schilderen

Deze workshop wordt gegeven door Caroline Heitink van Studio Kunst & Co. Afgestudeerd aan de kunstacademie is haar grote passie schilderen. Haar overtuiging is, dat iedereen creativiteit in zich heeft.

Ervaring in schilderen is niet nodig. Iedereen kan het. Heb je wel ervaring in schilderen, dan wordt het voor jou aangepast. 

Uit diverse afbeeldingen maak jij vooraf een keuze, welke Caroline voor jou voortekent. Wees niet bang: er blijft nog genoeg ruimte over voor eigen creativiteit en invulling van jouw werk! Je werkt met acrylverf op een doek van 50x60 cm. Bij een besloten groep kan er vooraf, in overleg, ook een thema worden bepaald. Zonder voortekenen geeft een ieder een eigen invulling aan dit thema. Het thema ENSCHEDE was bijvoorbeeld al eens een groot succes!

Inschrijven? Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details. Of stel zelf een groepje samen van minimaal 6 en maximaal 15 personen en overleg met ons een datum en tijd.