Workshop wandhanger veer merino lontwol

WEGENS CORONA ZIJN ALLE WORKSHOPS IN MAART & APRIL GEANNULEERD. ZODRA DE OVERHEID GROEN LICHT GEEFT, HOPEN WIJ DE WORKSHOPS TE KUNNEN HERVATTEN. MEI & JUNI LATEN WE VOORALSNOG OPEN. WIJ HOPEN VANAF JULI WEER VOLOP TE MOGEN DRAAIEN, WE HEBBEN AIRCO :-)

Deze workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops.

Er is keuze uit uit 44 kleuren lontwol. Jij geeft ruim 2 weken van te voren jouw kleurkeuze door zodat wij de wol voor je kunnen bestellen. Je start met de lontwol op maat in repen te knippen. Deze macrame jij aan een houten ring met een supermakkelijke knoop techniek, echt iedereen kan dit! Met behulp van een mal knip jij de veer in model. Voor stevigheid spuiten we ze in met haarlak. Je styled jouw wandhanger af met een koordje, leren veertjes en kralen, welke je uiteraard ook zelf maakt. Wil je jouw hanger meer in de ibizastijl, dan hebben we ook schelpjes voor jou beschikbaar.

Formaat: lengte 65 cm en breedte 45 cm (op breedste punt gemeten)
Prijs: € 25,- per persoon
Materiaal: lontwol van het Merino schaap. Bij lontwol is geen bol hetzelfde, de lont verschilt in dikte en in hoe fluffy hij is. Dit speelt mee in het eindresultaat. De 3 veren op de foto zijn door dezelfde persoon op dezelfde manier gemaakt en toch zie je verschil in het eindresultaat.

Inschrijven? Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details. Of stel zelf een groepje samen van minimaal 10 en maximaal 22 personen en overleg met ons een datum en tijd.


Datum: zondag 7 juni 2020
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
NOG 22 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: vrijdag 19 juni 2020
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 22 PLAATSEN BESCHIKBAAR!