Workshop hip Muurbloemvaasje

Deze unieke en betaalbare workshop wordt verzorgd door Mariëlle van de Sfeerfabriek uit Ter Aar.

Tijdens deze workshop maken we een Hip Muurbloemvaasje.

De achterplaat van het Muurbloemvaasje wordt gemaakt van een houten woonplankje er is keuze uit verschillende formaten. Deze kun je geheel naar eigen wens bewerken met verf en voorzien van een afbeelding of tekst met sjablonen en/of markers. Het vaasje is een glazen tube beschikbaar in twee maten die bevestigt wordt met een stuk leer en stoere spijkernagels. Tijdens de workshop is het mogelijk 2 hippe muurbloemvaasjes te maken er kan gevarieerd worden in formaat van het hout en vaasjes. Verder zijn er vele materialen aanwezig bij de workshop om je muurbloemvaasje verder te decoreren o.a leer, touw, stempels etc. Het muurbloemvaasje kan neergezet en opgehangen worden.

We maken het geheel af met leuke droogbloemetjes voor in het vaasje! Het aanbod van de droogbloemen is wisselend.

Het vaasje kan ook natuurlijk gebruikt worden voor verse bloemetjes. 

Inschrijven? 
Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details. 
Let op: on
ze mails komen vaak in de spam terecht, controleer dus regelmatig je spam of bel ons even.

Corona-aanpassingen:

  • Onze normale capaciteit in deze workshop is 23 personen. Zolang we 1,5 meter afstand moeten houden, zullen we ca. 10 personen aanhouden.

  • Vooraf maken we een tafelindeling en bespreken we met jou hoe jullie als tweetal of als groepje willen zitten.

  • We zullen de organisatie en werkzaamheden aanpassen zodat we de 1,5 meter ruimte kunnen hanteren en de nodige hygieneregels kunnen toepassen. Met samenwerking en een goede intentie zal ons dus vast gaan lukken!


Datum: zaterdag 12 december 2020
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR!