Workshop breien woonplaid merino lontwol

WEGENS CORONA ZIJN ALLE WORKSHOPS GEANNULEERD. ZODRA DE OVERHEID GROEN LICHT GEEFT, HOPEN WIJ DE WORKSHOPS TE KUNNEN HERVATTEN. WIJ HOPEN IN DE ZOMER WEER VOLOP TE MOGEN DRAAIEN, WE HEBBEN AIRCO :-)

Deze workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops.

Ruim 2 weken van te voren maak je een kleuze uit 44 kleuren lontwol en geeft jouw voorkeur aan ons door. Bij start van de workshop ligt er een grote bol van 3 kilo merino lontwol voor je klaar. Het is ook mogelijk om extra wol te bestellen, per extra kilo € 22,50. Even opstarten en je zult zien: het is makkelijk en leuk! Zeker als je samen bent met bekenden: kletsen en breien gaan goed samen! Voor de goede orde: we maken lussen op de tafels. Met deze methode kun je heel mooi de grote van elke steek controleren waardoor je het mooiste eindresultaat krijgt. Wij breien dus NIET op de armen of met hele grote breinaalden/bezemstelen.

Voorbereiden en opstarten en als je eenmaal de slag te pakken hebt, heb jij binnen 3 uur een prachtig handgemaakte plaid die je afstyled met een leren label met je naam erop. Deze label maak je ook zelf m.b.v. slagletters, een hamer en een leren label. Gemiddeld formaat plaid: 120x120 cm, meest gekozen is 100x140 cm.

Inschrijven? Check de onderstaande data en vul het reactie formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de details. Of stel zelf een groepje samen van minimaal 6 en maximaal 10 personen en overleg met ons een datum en tijd.


Datum: zondag 13 september 2020
Tijd: 10:00 - 13.00 uur
NOG 8 PLAATSEN BESCHIKBAAR!