KEUZE WORKSHOP tas maken 2-6 personen

WEGENS CORONA ZIJN ALLE WORKSHOPS GEANNULEERD. ZODRA DE OVERHEID GROEN LICHT GEEFT, HOPEN WIJ DE WORKSHOPS TE KUNNEN HERVATTEN IN AANGEPASTE VORM. WIJ HOPEN IN DE ZOMER WEER VOLOP TE MOGEN DRAAIEN, WE HEBBEN AIRCO :-)

Deze keuze workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops

Wij bieden in de avonden en weekenden 3 verschillende tassenworkshops aan: de shopper, het ronde tasje en het schoudertasje. We werken in grote groepen en iedereen maakt hetzelfde product. De workshops zijn geschikt voor iedereen, want het stikwerk verzorgen wij. Er blijft genoeg over om zelf te doen en trots met een zelfgemaakt product te deur uit te lopen. Dit is ons basisconcept en dit voeren uit in onze piekuren.

Nu is er ook vraag om verschillende producten tegelijk te kunnen maken, dus de ene persoon maakt het ronde tasje en de andere persoon de shopper. Dit is organisatorisch in grote groepen niet mogelijk, maar in kleine groepjes wel. Ook zijn er dames die graag zelf achter de naaimachine zouden springen. Deze mogelijkheden bieden we in de daluren: maandag t/m vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. In overleg is de ochtend mogelijk van 10.00 tot 13.00 uur. Je hoeft nog steeds niet handig te zijn, want het stikwerk kunnen wij uiteraard voor jullie verzorgen. Kleine groepjes betekent bovendien dat we rustig de tijd kunnen nemen om jou achter de naaimachine te begeleiden. Enige ervaring is wel een pre.

We hebben ook 2 nieuwe tasjes ontworpen: het 2-in-1 schouder- & heuptasje en de fannypack. Deze 2 tasjes zijn eigenlijk alleen maar leuk om te maken als je zelf het stikwerk doet.
In de KEUZE WORKSHOP heb je dus de optie om 5 verschillende tasjes te maken. Zie voor een omschrijving van de 5 verschillende tasjes de overige tabbladen. 
Belangrijk voor onze voorbereiding dat je van te voren aangeeft welk product te willen maken, dan kunnen wij hier in onze voorbereiding rekening meehouden.

We stellen hier geen data opties in voor. Wil jij deze keuze workshop graag bij ons doen, stuur dan even een mailtje naar info@deblijenaald.nl en overleg met ons een datum en tijd.


ECHTER....

Wij zijn er nog niet uit hoe we jullie achter de naaimachine moeten begeleiden binnen een afstand van 1,5 meter. Dit laten we daarom voorlopig achterwege en verzorgen het stikwerk voor jullie.