KEUZE WORKSHOP tas maken

Deze keuze workshop wordt verzorgd door onszelf van De Blije Naald winkel & workshops, keuze uit: ronde tasje, festivaltasje, shopper en schoudertasje. Binnenkort ook de werktas. 

Wij bieden in de avonden en weekenden verschillende tassen-workshops aan. We werken in grote groepen en iedereen maakt hetzelfde product. De workshops zijn geschikt voor iedereen, want het stikwerk verzorgen wij. Er blijft genoeg over om zelf te doen en trots met een zelfgemaakt product te deur uit te lopen. Dit is ons basisconcept en dit voeren uit in onze piekuren.

Nu is er ook vraag om verschillende producten tegelijk te kunnen maken, dus de ene persoon maakt het ronde tasje en de andere persoon de shopper. Dit is organisatorisch in grote groepen niet mogelijk, maar in kleine groepjes wel. Deze mogelijkheid bieden we in de daluren: maandag t/m vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. In overleg is de ochtend mogelijk van 10.00 tot 13.00 uur. 


Belangrijk voor onze voorbereiding dat je van te voren aangeeft welk product te willen maken, dan kunnen wij hier in onze voorbereiding rekening meehouden. Om de organisatie een  beetje lekker te laten verlopen, is het fijn om maximaal 2 verschillende tassen tegelijk te maken.

Wil jij deze keuze workshop graag bij ons doen, stuur dan even een mailtje naar info@deblijenaald.nl en overleg met ons een datum op een doordeweekse middag. Nu in Coronatijdperk is het wat rustiger en kunnen we in overleg eventueel ook een ander moment kiezen.Datum: donderdag 17 september 2020 
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
​NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR!


Datum: zondag 20 september 2020 
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
NOG 7 PLAATSEN BESCHIKBAAR!