Telefoontasje maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Bestel jouw DIY-pakket om een telefoontasje te maken bij De Blije Naald in Enschede. Voor een kleine prijs per pakket, krijg je alle materialen om een telefoontasje van dik leer en hout te maken. Je kiest zelf welke look jij wilt creëren en door onze duidelijke aanwijzingen lukt het je om van begin tot eind een mooie creatie te vervaardigen!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Ga lekker doe-het-zelven en ga je telefoontasje zelf maken

 Wanneer je een telefoontasje wilt maken met ons DIY-pakket, kies je uit twee opties, namelijk:

Bekijk zeker eens welk tasje het best bij jou past en maak je keuze! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het bestellen van meerdere pakketten als je een gezellige middag met vriendinnen, collega’s of familie op de agenda hebt staan. Zelfs degenen met twee linkerhanden komen er door onze duidelijke instructies (en instructievideo) zonder moeite doorheen.

Plaats je bestelling en ga aan de slag

Ga lekker met je handen aan de slag en maak je eigen telefoontasje! Koop je deze liever kant-en-klaar? Je bestelt het via de webshop of koopt het in onze winkel in Enschede, waar je ook unieke items zoals leren onderzetters en portemonneetjes vindt. Heb je vragen? Bel dan naar 0620801710 of stuur een e-mail naar info@deblijenaald.nl.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website