Wild Moon Insects

Nikki Jannink

Nikki Jannink is entomologe en prepareert diverse insecten zoals kevers, libelles en vlinders. Vervolgens plaatst zij deze in mooie glazen doosjes of stolpen. Het grootste deel van haar collectie is terug te vinden in onze winkel. Evenals haar museumdozen met enkel de opgezette insecten. Hieruit kan een keuze worden gemaakt voor een doosje of stolp op maat. Bovendien geeft Nikki een hele mooie workshop bij ons: OPEZETTEN KEVERS & PLAATSEN VLINDERS IN EEN STOLP. Vind meer informatie over deze workshop onder de button WORKSHOPS.

Ninapaintina

Nina Slager

Nina is afgestudeerd aan de kunstacademie en heeft een passie voor street- en stencilart. In onze winkel verkoopt zij prachtige botanische posters die je bovendien ook zelf kunt maken in een workshop. Lees meer over deze workshop onder de button WORKSHOPS. Op aanvraag kun je Nina ook inhuren voor kinderfeestjes of events voor bijvoorbeeld het spuiten van linnen tasjes voor de meiden en schilderijen voor de jongens. Succes verzekerd!

Living by Me

Martine & Enrico

Voor dit echtpaar is lampen maken van stoere materialen zoals beton, koperen buizen en touw en echte uit-de-hand-gelopen-hobby. De afgelopen jaren verkopen ze hun eye-cathers niet alleen online, maar ook via diverse conceptstores in Oost Nederland. Eind september openen ze in Borculo zelfs hun eigen conceptstore! Gelukkig blijven ze hun mooie lampen ook in onze winkel verkopen.

Made4Kids

Jeanet Post

Jeanet is creatief met leer: gewoon leer, koeienhuid leer en leer wat ze zelf heeft gespat. Onder de merknamen Made4kids en JEEPEE Design creëert ze diverse musthaves. Uit haar collectie verkopen wij in onze winkel haar babyslofjes en speenkoorden: TE SCHATTIG en een prachtig staaltje handwerk. Jeanet is nog flink aan het brainstormen over een leuke workshop voor jonge moeders/aanstaande moeders en hun vriendinnen. Lijkt je dit leuk? Houd onze website en facebook pagina in de gaten!

Zakje met licht

Kerensa & Annemiek

Kerensa & Annemiek zijn 2 vriendinnen die 'iets' hebben met tekst: tekst op slingers, zakjes, kaartjes, noem het maar op. Maar hun succesnummer is en blijft hun ZAKJES MET LICHT. Eenvoudig en toch o-zo-leuk om cadeau te geven. Ze verkopen de zakjes online, in diverse conceptstores en af en toe pakken ze een leuke fair of braderie mee. Ook kun je bestellingen bij ze plaatsen, bijvoorbeeld voor kerstpakketten. In onze winkel zijn de hippe zakjes los te verkrijgen of als kadopakketje op een boomstamschijf in combinatie met een kleine cactus in pot en een mini hoorntje. Uiteraard leuk verpakt.

Nadie van Wijk

Nadie van Wijk

Nadie van Wijk is grafisch ontwerpster en illustrator uit Enschede. Ze heeft crossmedia gestudeerd aan de kunstacademie (AKI). Ze maakt de mooiste tekeningen die zij middels zeefdruk op diverse producten aanbrengt zoals tassen, broches en kaarten. Ook op servies brengt ze haar illustraties aan, het toffe hiervan is dat ze zowel oud als nieuw keramiek gebruikt. Ieder item wordt met veel aandacht gemaakt en in kleine oplages. Deze handgemaakte unieke items verkoopt zij onder eigen label in onze winkel. Inspiratie voor werk haalt Nadie uit de natuur en de menselijke psyche.

Stipgeluk

Jannet Hamberg

Stippen met verf en een stokje, uit de losse hand of met een malletje, Jannet vindt het allemaal even leuk. De oude vintage bordjes uit grootmoeders tijd zijn haar favoriet: ze maakt overal een kunstwerkje van. Het meeste werk maakt zij in opdracht en loopt via Instagram. Check haar account en wordt verliefd op al dat moois! Als je daarbij nu denkt: 'dat wil ik ook graag leren!', dan hebben wij goed nieuws: Jannet verzorgt workshops bij ons waarin zij jou de fijne kneepjes van het stippen uitlegt en je zelf aan de slag gaat! Zie hiervoor de informatie onder de button WORKSHOPS.

De Blije Haaknaald

Danielle

Mijn moeder tovert met garens en een haaknaald. Zij haakt de mooiste en liefste knuffels volgens patronen van Christel Krukkert, Marrot Design, Mari-liis Lille en Sascha Blase - van Wagendonk. Een kadootje nodig voor een kleine dame of heer? Dan is het vaak mogelijk om een eerste letter van de naam te borduren op de buik. Of als je een wens hebt voor en speciaal dier of patroon, kun je altijd even informeren of wij jou hierin kunnen helpen. De knuffels zijn altijd te wassen op 30 graden en zijn voorzien van veiligheids- ogen en neuzen.

Website: Bezoek website
Instagram: Bezoek Instagram

Studio Kunst & Co

Caroline Heitink

Caroline Heitink uit Goor is afgestudeerd aan de kunstacademie is schilderen haar grote passie. Met haar bedrijf Studio Kunst & Co geeft zij schilderworkshops op locatie. Haar overtuiging is, dat iedereen creativiteit in zich heeft. Met de nodige kennis en vooral veel enthousiasme geeft Caroline in onze winkel workshops kleurrijk schilderen met acrylverf. Zelf als je nog nooit geschilderd hebt, ga jij echt met een kunstwerk naar huis waar jij trots op bent!

Crealive: Hilda Liem Kunst

Hilda Liem

Hilda is een kunstenares uit Haaksbergen die op kleurrijke en spirituele manier schildert. Zij is gefascineerd van kleur en symbolen vanuit de natuur; hoe die werken en de trilling ervan kunnen voelen. Al haar creaties ontstaan vanuit haar ziel: krachtstenen met persoonlijke tekst, krachtstokken, beschilderd keramiek, schilderijen, rainsticks, beelden, sieraden, dromenvangers, mandala's van leer, kettingen en Indiaanse kunst. Een onderdeel van Hilda's creaties vind je in onze winkel. Voor een overzicht van haar complete werk kijk je op www.crealive.eu. Hilda geeft bij ons 2 workshops: dromenvanger maken en rainstick beschilderen. Meer informatie over deze workshops vind je onder de button WORKSHOPS.

Thee van Bams

Monique Meijer

Monique is gek op losse thee vanwege de geur, aroma's en vooral de diversiteit aan smaakjes. Ze heeft mooie blikjes ontworpen, voor elke theesoort weer een andere. In onze winkel staan kleine 'snuifpotjes' zodat je aan iedere theesoort kunt ruiken om de smaak goed voor te kunnen stellen. Naast de losse theeblikjes en theezakjes heeft Monique ook toffe kadootjes samengesteld, leuk om weg te geven maar ook zeker leuk voor jezelf! Bovendien geeft Monique bij enkele workshops vooraf ook een gezellige theeproeverij.