Wild Moon Insects

Nikki Jannink

Nikki Jannink is entomologe en prepareert diverse insecten zoals kevers, libelles en vlinders. Vervolgens plaatst zij deze in mooie glazen doosjes of stolpen. Het grootste deel van haar collectie is terug te vinden in onze winkel. Evenals haar museumdozen met enkel de opgezette insecten. Hieruit kan een keuze worden gemaakt voor een doosje of stolp op maat. Bovendien geeft Nikki een hele mooie workshop bij ons: OPZETTEN KEVERS & PLAATSEN VLINDERS IN EEN STOLP. Vind meer informatie over deze workshop onder de button WORKSHOPS.

Ninapaintina

Nina Slager

Nina is afgestudeerd aan de kunstacademie en heeft een passie voor street- en stencilart. In onze winkel verkoopt zij prachtige botanische posters die je bovendien ook zelf kunt maken in een workshop. Lees meer over deze workshop onder de button WORKSHOPS. Op aanvraag kun je Nina ook inhuren voor kinderfeestjes of events voor bijvoorbeeld het spuiten van linnen tasjes voor de meiden en schilderijen voor de jongens. Succes verzekerd!

Zakje met licht

Kerensa & Annemiek

Kerensa & Annemiek zijn 2 vriendinnen die 'iets' hebben met tekst: tekst op slingers, zakjes, kaartjes, noem het maar op. Maar hun succesnummer is en blijft hun ZAKJES MET LICHT. Eenvoudig en toch o-zo-leuk om cadeau te geven. Ze verkopen de zakjes online, in diverse conceptstores en af en toe pakken ze een leuke fair of braderie mee. Ook kun je bestellingen bij ze plaatsen, bijvoorbeeld voor kerstpakketten. In onze winkel zijn de hippe zakjes los te verkrijgen of als kadopakketje op een boomstamschijf in combinatie met een kleine cactus in pot en een mini hoorntje. Uiteraard leuk verpakt.

De Blije Haaknaald

Danielle

Mijn moeder tovert met garens en een haaknaald. Zij haakt de mooiste en liefste knuffels volgens patronen van Christel Krukkert, Marrot Design, Mari-liis Lille en Sascha Blase - van Wagendonk. Een kadootje nodig voor een kleine dame of heer? Dan is het vaak mogelijk om een eerste letter van de naam te borduren op de buik. Of als je een wens hebt voor en speciaal dier of patroon, kun je altijd even informeren of wij jou hierin kunnen helpen. De knuffels zijn altijd te wassen op 30 graden en zijn voorzien van veiligheids- ogen en neuzen.

Website: Bezoek website
Instagram: Bezoek Instagram

Studio Kunst & Co

Caroline Heitink

Caroline Heitink uit Goor is afgestudeerd aan de kunstacademie is schilderen haar grote passie. Met haar bedrijf Studio Kunst & Co geeft zij schilderworkshops op locatie. Haar overtuiging is, dat iedereen creativiteit in zich heeft. Met de nodige kennis en vooral veel enthousiasme geeft Caroline in onze winkel workshops kleurrijk schilderen met acrylverf. Zelf als je nog nooit geschilderd hebt, ga jij echt met een kunstwerk naar huis waar jij trots op bent!

Eri-W: exclusieve lederwaren

Erica Weijer

Erica Weijer uit Enschede maakt prachtige spulletjes van leer en koeienhuid. In onze winkel verkoopt zij diverse creaties waarvan de agenda's en beugelportomonneetjes van koeienhuid de echte toppers zijn. Erica heeft als achtergrond tassen maken. Haar voorraad tassen is klein, ze maakt ze het liefst op bestelling dus 100% custom made.

Thee van Bams

Monique Meijer

Monique is gek op losse thee vanwege de geur, aroma's en vooral de diversiteit aan smaakjes. Ze heeft mooie blikjes ontworpen, voor elke theesoort weer een andere. In onze winkel staan kleine 'snuifpotjes' zodat je aan iedere theesoort kunt ruiken om de smaak goed voor te kunnen stellen. Naast de losse theeblikjes en theezakjes heeft Monique ook toffe kadootjes samengesteld, leuk om weg te geven maar ook zeker leuk voor jezelf! Bovendien geeft Monique bij enkele workshops vooraf ook een gezellige theeproeverij.