De Blije Naald winkel & workshops

CARIEN, ROY, JOËLLE & LISANNE

Carien uit Enschede heeft zich een aantal jaren geleden vol enthousiasme gestort op het geven van workshops. Hierbij heeft ze haar man Roy aangestoken waardoor zij samen nu VOF De Blije Naald winkel & workshops runnen. De meiden Joëlle en Lisanne versterken het team in tal van werkzaamheden, maar zijn bovenal toppers achter de naaimachines. Ook Daniëlle, Cariens moeder, helpt daar waar nodig een handje mee. Groot geworden met de shopper van vilt en koeienhuid verzorgd het team nu diverse tassen- en andere workshops in hun winkel en werkplaats.

http://www.deblijenaald.nl

De Sfeerfabriek

MARIËLLE

Mariëlle uit Ter Aar is interieurstylist, restyler en vintageliefhebber. Creativiteit delen met anderen is het liefste wat zij doet en in haar eigen gezellige atelier verzorgd zij diverse toffe workshops. Samen met haar man Patrick verzorgt ze de workshops op locatie. De website van De Sfeerfabriek is een feestje: veel leuke DIY-pakketten, restyleproducten en inspiratie.

http://www.sfeerfabriek.com


Studio Kunst & Co

CAROLINE

Caroline uit Goor is afgestudeerd aan de kunstacademie en schilderen is haar grote passie. Met haar bedrijf Studio Kunst & Co geeft zij schilderworkshops in haar eigen atelier en op locatie. Haar overtuiging is, dat iedereen creativiteit in zich heeft. Met veel enthousiasme verzorgd Caroline bij ons de workshop 'borrelplank beschilderen'. Zelfs als je niet handig bent, ga jij echt met een kunstwerk naar huis waar jij trots op bent! 

http://www.studiokunstenco.nl