Tassen maken van leer

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Leer zelf tassen te maken van leer door een workshop te volgen bij De Blije Naald in Enschede. In de gezellige binnenstad vind je ons gezellige winkelpand waar we ook workshops aanbieden. Dit is ideaal in combinatie met een dagje winkelen of terrasjes pakken! We heten je daarom graag welkom in onze ruimte waar plaats is voor grote groepen mensen.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Tassen maken van leer: je leert het bij ons!

Zelf tassen maken van leer is een leuke bezigheid. Wij werken met echte koeienhuiden in combinatie met leer of vilt. Je profiteert van een ruime keuze uit materialen, prints en kleuren. Iedereen kan tijdens onze betaalbare workshops een mooie tas maken, en dat al binnen een paar uur. Omdat we de workshops zelf ontwikkelen, zijn ze altijd uniek en is iedere workshop anders. Uiteraard krijg je alle ondersteuning die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Dus geen nood als je twee linkerhanden hebt, onze grote workshopruimte biedt altijd de mogelijkheid voor uitleg. We laten je graag zien hoe je schitterende tassen van leer maakt.

Kies voor een van onze workshops

De Blije Naald biedt naast de workshop ‘tassen maken van leer’, ook de keuze uit een divers aanbod aan workshops waarin je andere leuke dingen maakt. Dat is een goede reden om met je moeder, zus(sen) en/of vriendin(nen) af te reizen naar Enschede. Want tassen maken van leer is leuk als personeelsuitje, maar ook een origineel cadeau voor Moederdag of als verrassing tijdens een vrijgezellenfeestje. Meld je direct aan! Heb je nog vragen, bel dan naar 0620801710 of vul ons contactformulier in. Een e-mail sturen doe je naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Workshop tas maken | DIY workshop pakketten | Tas koeienhuid

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website