Tassen maken van leer

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Wil je tassen leren maken van leer? Hoe je dat doet, leer je tijdens een workshop bij De Blije Naald. In de gezellige binnenstad van Enschede vind je ons gezellige winkelpand waar we ook workshops aanbieden. Ideaal om te combineren met een dagje winkelen of terrasjes pakken! We heten je daarom graag welkom in onze ruimte waar plaats is voor grote groepen mensen.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Workshop tassen maken van leer

Zelf tassen maken van leer is een leuke bezigheid. De Blije Naald werkt met echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt. Je profiteert van ruime keuze uit materialen, prints en kleuren. Zelfs met twee linkerhanden lukt het jou om een mooie tas te maken. Uiteraard krijg je alle ondersteuning die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen.

Kies voor één van onze workshops

De Blije Naald biedt naast workshops tassen maken van leer ook de keuze uit een divers aanbod aan cursussen waarin je andere leuke dingen leert maken. Dat is een goede reden om met je moeder, zus(sen) en/of vriendin(nen) af te reizen naar Enschede. Want tassen maken van leer is leuk als personeelsuitje, maar ook een origineel cadeau voor Moederdag of als verrassing tijdens een vrijgezellenfeestje. Meld je direct aan! Heb je nog vragen, bel dan naar 0620801710 of vul ons contactformulier in. Ook kun je e-mailen naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Workshop tas maken | DIY workshop pakketten | Tas koeienhuid

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website