Tas zelf maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Ben je op zoek naar een unieke workshop om een tas zelf te maken? Je bent van harte welkom bij De Blije Naald in Enschede. Sinds januari 2018 kan je in onze winkel ook terecht voor betaalbare workshops. Het maken van tassen doen we met echte koeienhuid in combinatie met leer of vilt. Op die manier maak je je eigen unieke tas!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Hoe werkt een tas zelf maken?

De Blije Naald is er voor iedereen die op zoek is naar een originele tassenworkshop. Zelfs met twee linkerhanden is het prima vertoeven in onze workshopruimte. Uiteraard krijg je de nodige begeleiding en ondersteuning zodat een tas zelf maken ook voor jou mogelijk is. Daarnaast heb je ruime keuze in materialen, prints en kleuren.

Meld je aan voor een leuke workshop

Wil je iemand verrassen met een workshop waarbij je zelf een tas zelf kunt maken? Kom langs in Enschede en laat je verrassen door de gezellige workshops bij De Blije Naald. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of een workshop voor teambuilding, wij maken er een onvergetelijke middag of avond van. Sluit de dag af op het terras in Enschede of ga gezellig met elkaar winkelen. Kortom: meld je groep direct aan en leer hoe je een tas zelf kunt maken. Meld je aan via 0620801710 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Tas koeienhuid | Workshop tas maken | Creatieve workshop

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website