Een tas zelf maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Ben je op zoek naar een unieke workshop om een tas zelf te maken? Je bent van harte welkom bij De Blije Naald in Enschede. Het maken van tassen doen we met echte koeienhuid in combinatie met vilt. We leren je hoe je dit het best doet; zelfs als je twee linkerhanden hebt, kom je tot een prachtig eindresultaat onder onze begeleiding.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Je tas zelf maken: zo gaan we het doen

De Blije Naald is er voor iedereen die op zoek is naar een originele tassenworkshop. Je krijgt de nodige begeleiding en ondersteuning van ons enthousiaste team, zodat het zelf maken van een tas je fluitend afgaat. De eerste stappen zijn namelijk al door ons voorbereid en je werkt met voorgestanste materialen. Indien nodig leggen we de stappen graag nog eens extra uit. Daarnaast heb je ruime keuze in materialen, prints en kleuren. Maak bijvoorbeeld een shopper van koeienhuid en vilt en creëer een echte eyecatcher.

Meld je aan voor een leuke workshop

Wil je iemand verrassen met een workshop waarbij je een tas zelf kunt maken? Kom langs in Enschede en laat je verrassen door de gezellige workshops bij De Blije Naald. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of een workshop voor teambuilding, wij maken er een onvergetelijke middag of avond van, in onze grote workshopruimte. Meld je aan via 0620801710, stuur ons een bericht via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Tas koeienhuid | Workshop tas maken | Creatieve workshop

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website