Tas koeienhuid

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Wil je dolgraag een originele tas van koeienhuid? Maak er zelf eentje tijdens een creatieve workshop in Enschede. De Blije Naald is hét adres voor het volgen van een tassenworkshop. Na afloop heb je een originele tas in handen waar je heel blij mee bent. Meld je direct aan en wie weet heb je binnenkort een zelfgemaakte tas van koeienhuid.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Waarom een tas van koeienhuid?

Een tas gemaakt van koeienhuid is een unieke eyecatcher. Geen enkele tas is hetzelfde en dit maakt hem origineel. En wat is er nu mooier dan een handgemaakt artikel van koeienhuid, vilt en leer? Hoe je dit maakt, leer je allemaal tijdens een tassenworkshop. Overigens hebben we in onze winkel nog veel meer items waarbij ook koeienhuid is verwerkt. Kom daarom naar Enschede, alleen, samen of met een groep.

Meld je aan voor een leuke en gezellige workshop

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Denk dan aan een tas van koeienhuid die door jouzelf of iemand anders is gemaakt. De Blije Naald staat je graag bij in je zoektocht naar een geschikte koeienhuidtas. Wij hebben alle materialen in huis om een origineel exemplaar te creëren. Bel of mail ons om je aan te melden voor een van onze creatieve workshops. Je bereikt ons via 0620801710 of info@deblijenaald.nl. Ook kun je ons contactformulier invullen.

Bekijk ook eens: DIY-workshop pakketten | Kussen koeienhuid | Tassen maken van leer

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website