Schoudertas zelf maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Kom je schoudertas helemaal zelf maken bij De Blije Naald in Enschede! Je kiest hierbij uit elf kleuren leer en shopt er diverse onderdelen bij om de schoudertas geheel naar wens zelf te gaan maken. De basislappen liggen al klaar, dus zelfs als je twee linkerhanden hebt, kom jij er met onze hulp helemaal aan uit.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Kom je schoudertas van leer zelf bij ons maken

Met behulp van een houten mal ga je aan de slag met het tekenen van alle markeringen op de basislap. Hierna sla je er op bepaalde punten sleuven in, waar aan het einde de riem doorheen geregen wordt. De basis van je schoudertas heb je nu al zelf gemaakt! Hierna ga je aan de slag met alle bijhorende werkzaamheden om van je schoudertas een mooi geheel te maken. Je shopt bijvoorbeeld ook onderdelen voor je sleutelhanger en ijzerwaren in zilver- of bronskleuren. Door deze workshop te volgen, heb je een creatieve middag of avond én ga je naar huis met een uniek item waar je nog jarenlang van geniet.

Vraag ons om advies

Wil jij een schoudertas zelf komen maken in onze workshopruimte in Enschede of heb je interesse in een van onze andere leuke workshops? Loop eens onze winkel binnen of neem contact met ons op door te bellen naar 0620801710 of een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorzien je van advies!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website