KREADOE: het grootste jaarlijkse creatieve evenement van de Benelux!

KREADOE 2021, wij zijn erbij!

kreadoe-logo


HAL 7, kraam E079 & E081


Vijf dagen lang zullen wij ons bedrijf promoten, onze handgemaakte producten en DIY-pakketen verkopen en twee hele leuke mini-workshops gaan verzorgen. Whááát? WORKSHOPS? Jazeker, we gaan de workshop KEYCORD & NAAMLABEL en KERSTHANGERS KOEIENHUID & LEER verzorgen. Hieronder lees je er alles over.MINI WORKSHOP 1: KEYCORD & NAAMLABEL

Een toffe mini-workshop waarbij jij een voorgesneden strook koeienhuidleer omtovert tot een praktisch en hip keycord. De stroken zijn 2 cm breed en 115 cm lang, we hebben onwijs veel printjes echte koeienhuid, je hebt de keuze uit 10 verschillende kleurtjes leer om het keycord te sluiten en je naamlabel te maken en voor de ijzerwaren hebben we de kleuren brons en zilver. En het allermooiste? Je hoeft niet eens handig te zijn!
Wat ga je doen:
  • je begint met het moeilijkste: de materialen kiezen, KEUZESTRESS!
  • je plakt de uiteindes van het koeienhuid op elkaar met dubbelzijdig tape;
  • je maakt gaatjes voor het leren lusje wat over de koeienhuid gaat;
  • je plaatst een musketonhaak in het lusje en zet met holnieten het lusje vast aan het keycord;
  • je gaat aan de slag met slagletters, een hamer en stukjes restleer om jouw naam of een andere leuke tekst in het leer te slaan;
  • na het oefenen ga je voor het echie...we hebben leren strookjes voor jullie voorbereid welke mooi rond zijn aan de onderzijde en aan de bovenzijde een rond gat hebben welke is afgewerkt van een zilver of bronskleurig ringetje. Het werken met slagletters is leuk en verslavend, maar .... niet te precies zijn hoor, het komt er echt wel handgemaakt uit te zien en dat moet nu juist de charme zijn!
  • met een sleutelring bevestig jij jouw leren naamlabel aan de musketonhaak van jouw keycord en klaar-is-koord!


MINI WORKSHOP 2: KERSTHANGERS KOEIENHUID & LEER

Een leuke mini-workshop waarbij jij een voorgestanste onderdelen van koeienhuid met leer elkaar verlijmt, voorziet van gaatjes, een touwtje en een kraaltje bevestigt en een ringetje en een (kerst)belletje. Je maakt een set van drie hangers: een kerstboom, een engel en een rendier. Ze zijn alledrie 15 cm lang en zo'n 12 cm breed. De kraaltjes en de belltjes hebben we in de kleuren zilver en goud. De imi-suedekoordjes in diverse kleuren. Koeienhuid in diverse printjes en leer zoals op de foto.

  Prijs: € 15,- per persoon
Duur: ca. 30 minutenWorkshoptijden:
De starttijden zijn voor alle vijf de dagen gelijk, we starten om de 45 minuten een nieuwe workshop. We hanteren vaste tijden en houden een groepsgrootte van maximaal 15 personen aan. We beginnen stipt op tijd en behandelen we workshop als een groepsproces: je krijgt tegelijk als groep per stap de uitleg. Ten eerste houden we gewoon van gestructureerd werken, maar we zitten ook met het lawaai dat we maken met de slagletters. Door lawaai heen kun je geen instructie geven en we willen natuurlijk ook niet vijf dagen lang non-stop lawaai maken op de beursvloer 🙈.

De KREADOE is geopend van 09.30 tot 17.30 uur en onze workshoptijden zijn als volgt:
groep 1: 10.00 - 10.30 uur - keycord
groep 2: 10.45 - 11.15 uur - keycord
groep 3: 11.30 - 12.00 uur - keycord
groep 4: 12.15 - 13.00 uur - keycord
groep 5: 13.15 - 13.45 uur - kersthangers
groep 6: 14.00 - 14.30 uur - keycord
groep 7: 14.45 - 15.15 uur - kersthangers
groep 8: 15.30 - 16.00 uur - kersthangers
groep 9: 16.15 - 16.45 uur - keycord


Inschrijven:
Je kunt je voor onze mini-workshop KEYCORD & NAAMLABEL op twee verschillende manieren inschrijven: vooraf en tijdens de KREADOE zelf.
  1. Vooraf inschrijven kan via onze website https://www.deblijenaald.nl/2710/0/products/workshops-maak-het-bij-de-kreadoe/mini-workshop-keycord-en-naamlabel/mini-workshop-keycord-en-naamlabel-boeken-en-betalen Laat je gegevens achter en geef dag, tijd en aantal personen door. Je betaalt met IDEAL. Jouw resevering is pas definitief na betaling. Een mail sturen naar info@deblijenaald.nl kan ook, je ontvangt dan een betaalverzoek per mail.
  2. Tijdens de KREADOE aan onze kraam hebben we onze inschrijflijsten liggen. Aan de kraam is het boeken en betalen, zowel contant als met de pin is mogelijk. Na betaling ben jij verzekerd van een plaats.

Het reserveren van een bepaalde print koeienhuid is niet mogelijk, dit is voor ons simpelweg organisatorisch niet te doen en bovendien ... leer ons vrouwen kennen...je denkt van te voren precies te weten wat je wil en als je dan al die keuzes ziet, ga je toch voor iets totaal anders. Ben je een snelle werker? Dan is het is ook mogelijk om twee keycords te maken, eentje extra voor jezelf of om kado te geven!Zien we jou in Utrecht?
 
Share our website