DIY SHOPPER VILT & KOEIENHUID

Maak zelf thuis heel eenvoudig jouw eigen unieke shopper! Prijs vanaf € 47,50 per stuk.

Het product:
Basistas van vilt, formaat 36x40x8 cm. Bovenin te sluiten met een magneetknoop. Aan de voorzijde bekleed jij de shopper met een groot stuk koeienhuid en op de achterzijde een klein stukje koeienhuid om de magneetknoop te bedekken. Voor de binnenzijde maak je een klein portemonneetje van vilt met een klepje en een drukknoop. Het portemoneetje komt vast te zitten in de tas. Om de tas af te stylen maak je een leuke tashanger van dezelfde kleur leer als de tassenhengsels: je hebt de keuze uit een bullie, ster of hartje. De tassenhengsels zijn 2x90 cm en maak je zelf op maat. Deze 90 cm is lang genoeg ook als je wat langer of forser bent. Let op: deze lengte is bedoelt om over de schouder te dragen en dus niet cross body. De bijgeleverde ijzerwaren zijn allemaal zilverkleurig.

Het pakket en materiaalkit:

Je ontvangt een duidelijke werkbeschrijving op papier met tekst en foto's, welke voor iedereen goed en makkelijk is te volgen. Mocht de tijd leren dat het nodig is, zullen wij een instructievideo gaan maken. Je hebt zelf een goede naaimachine nodig (denk aan jeans dan zit je goed), garen en een stoffenschaar, een rolmaatje en een aantal spelden. De overige materialen en benodigdheden voor de shopper worden door ons geleverd inclusief een MATERIAALKIT met materialen en gereedschappen bij die weer aan ons geretourneerd moet worden. Wij leveren tevens een retourlabel mee van DPD zodat jij kosteloos het pakket bij een DPD afgiftepunt kunt afgeven. Het is de bedoeling dat jij de materialen binnen een week weer retourneert. Anders is het retourlabel niet meer geldig. Voor deze materialen betaal jij een borg van € 100,- Zodra wij deze weer terug hebben, stellen we jou op de hoogte via what’s app en vragen we jou een tikkie te sturen naar ons zodat we de borg terug kunnen betalen. Wij vertrouwen erop dat je netjes met onze spullen omgaat en alles weer netjes bij ons terug komt.

Bestellen:
Onze website is niet toegerust om jouw bestelling online te verwerken. Bestellingen verwerken wij daarom via what’s app, telefoonnummer 06-20801710 (Carien).
Wij zijn bereikbaar van ma t/m za van 09.00 tot 18.00 uur. Geef via de app de volgende zaken door:
  • jouw voor - en achternaam, adres, postcode, woonplaats en emailadres (dit laatste voor de track & trace)
  • het nummer van de foto van het pakket dat jij wilt bestellen. Je ziet op de foto 3 opties voor kleur tssenhengsel, geef door wat jouw favoriet is. Meerdere nummers doorgeven mag ook. Ieder combinatie is uniek en is er dus maar 1 van!
  • welke figuur jij voor de tassenhanger wenst: bullie, ster of hartje.
Via What's app onvang je een tikkie voor de betaling. Na betaling wordt het DIY pakket met DPD naar jouw huisadres verzonden. Van DPD ontvang je per email een track & tracecode.

Prijzen:
a) 1 shopper en 1 materiaalkit: € 55,-
b) iedere extra shopper binnen dezelfde bestelling: € 47,50
Dit is incl. alle verzendkosten en excl. de borg van € 100,- voor de MATERIAALKIT die geretourneerd moet worden.
c) afhalen en retourneren MATERIAALKIT in de winkel: per shopper € 47,50. dit is excl. de borg van € 100,-
Hierbij hoef je geen combinatie uit de galerij te kiezen (mag wel natuurlijk), maar kun je in de winkel zelf de materialen bij elkaar zoeken.
Tijdens de Coronaperiode zijn wij gesloten en alleen op afspraak te bezoeken van ma t/m za.

 


Share our website