Personeelsuitje

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Wij organiseren jouw creatieve personeelsuitje! De Blije Naald in Enschede biedt je diverse workshops aan die zeer geschikt zijn voor grote groepen, van jong tot oud. Bovendien zijn de workshops perfect te combineren met een hapje en een drankje in het centrum. Zo maken jij en je collega’s er een onvergetelijke dag van

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Volg een creatieve workshop tijdens je personeelsuitje

Een gezellig personeelsuitje is altijd goed voor teambuilding en om bijvoorbeeld Kerstmis te vieren. Het versterkt de onderlinge band en je leert elkaar op een andere manier kennen. De Blije Naald in Enschede biedt bijvoorbeeld een workshop aan waarin we je precies uitleggen hoe je een stoer BBQ-schort van leer maakt. Wij werken samen met een vakkundig team die de workshops in onze grote en gezellige workshopruimte verzorgen. Zij helpen je tijdens het personeelsuitje van begin tot eind verder en zorgen ervoor dat je een item mee naar huis neemt waar je beretrots op bent, zelfs als je twee linkerhanden hebt.

 

Breng een bezoek aan onze workshopruimte

Wil je een informeel bedrijfsuitje organiseren en doe je dit het liefst in een creatieve omgeving? Bij De Blije Naald vind je het! Meld je personeelsuitje daarom snel aan per e-mail of telefoon en beleef een onvergetelijke tijd met elkaar. Je bereikt ons via ons contactformulier of via info@deblijenaald.nl of 0620801710.

 

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Creatieve workshop | Vriendinnenuitje Enschede

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website