Personeelsuitje

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Gaat je voorkeur uit naar een leuk en origineel personeelsuitje? Dit kan uitstekend bij De Blije Naald in Enschede. Wij zijn er speciaal voor bedrijven en grote groepen mensen. Wij organiseren diverse creatieve workshops voor jong en oud. Bovendien zijn de workshops perfect te combineren met een hapje en een drankje in het centrum. Daarom ben je met je collega's van harte welkom in Enschede.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Personeelsuitje: volg een workshop in Enschede

 Een gezellig personeelsuitje is altijd goed voor teambuilding. Het versterkt de onderlinge band en je leert elkaar op een andere manier kennen. De Blije Naald in Enschede biedt bijvoorbeeld tassenworkshops aan. Daarnaast nodigen we ook andere creatieve mensen uit om workshops te verzorgen in onze winkel. Het belooft dus altijd een kleurrijk personeelsuitje te worden in het mooie en gezellige Enschede!

 

Breng een bezoek aan onze workshopruimte

 Een informeel personeelsuitje organiseren en doe je dit het liefst in een creatieve omgeving? Dan zit je bij De Blije Naald helemaal goed. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben en zelfs met twee linkerhanden ben je van harte welkom. Bij ons is het prima vertoeven. Meld je personeelsuitje daarom snel aan via de mail of per telefoon en beleef met elkaar een onvergetelijke tijd. Je bereikt ons via ons contactformulier of via info@deblijenaald.nl of 0620801710.

 

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Creatieve workshop | Vriendinnenuitje Enschede

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website