Paasworkshop

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Meld je aan bij de Blije Naald in Enschede en volg een gezellige paasworkshop! De opties zijn eindeloos en beschikbaar voor groepen tot wel 30 personen. Daarnaast is het mogelijk om een DIY-pakket te bestellen waar je thuis uitstekend mee uit de voeten kunt. Bekijk zeker eens welke paasworkshop het best bij jou (of jullie) past.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Kom in de lentesferen tijdens een gezellige paasworkshop

Wij bieden je diverse paasworkshops aan waar je een hele middag of avond mee vult. Ga aan de slag met het maken van een paasbol, paasmuurhanger of paasplantenhanger. Dit is nog maar een greep uit ons workshopaanbod. Voor welke paasworkshop je ook kiest, we staan van begin tot eind voor je klaar, dus zelfs als je twee linkerhanden hebt, ga je naar huis met een prachtig en uniek item! Natuurlijk volg je bij ons niet alleen workshops rondom Pasen, maar geniet je het hele jaar door van lekker doe-het-zelven. Volg bijvoorbeeld een van de volgende workshops bij ons in Enschede:

Vraag naar de mogelijkheden

Kun je niet wachten om een workshop te volgen? Meld je dan direct aan door ons te bellen via 0620801710 of te e-mailen via info@deblijenaald.nl. Natuurlijk ben je ook welkom om eens onze winkel binnen te wandelen waar wij je graag meer vertellen over ons aanbod.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website