Maatregelen rondom covid-19

Update 19 maart 2021:
We mogen van de Gemeente Enschede onze workshopactiviteiten per direct weer oppakken onder strikte voorwaarden. WE ZIJN ONTZETTEND BLIJ! Onze ruimte is 80 vierkante meter en we hebben 30 normale zitplaatsen. Op dit moment zullen we alleen besloten groepjes ontvangen met een max van 6 personen. We willen voor onze klanten en voor onszelf een verantwoorde en gezellige workshop organiseren. We bieden alleen workshops aan die instructiegewijs ook daadwerkelijk op 1,5 meter gegeven kunnen worden en een ieder maakt dan ook hetzelfde product. We leven nog steeds in een bizarre periode en we zijn allang heel blij dat we weer iets mogen en weer een stukje gezelligheid in onze workshop ruimte mogen creëeren.


 
Wat moet je weten voor opgave van een workshop:
  • minimaal 2 personen / maximaal 6 personen
  • maximaal 2 verschillende huishoudens binnen jouw groep
  • jij boekt exclusief voor jouw groep. Stel je komt met 2 personen en er willen zich 2 personen aansluiten, gebeurt dit altijd vooraf in overleg.
  • met ons datum, tijd en soort workshop via info@deblijenaald.nl, 7 dagen in de week mogelijk in de ochtend en middag
  • 1,5 afstand, vaste tafelindeling, mondkapjes bij het rondlopen, gezondsheidscheck, handgels op de tafel en zoveel mogelijk eigen workshop materialen
  • besloten groep met gesloten voordeur

DIY pakketten
  • voelt het voor jouw nog niet helemaal prettig om bij ons te komen en heb je wel zin in een creatieve workshop? Dat kan ook thuis! Samen met diverse partners en concullega's hebben we een breed assortiment DIY pakketten samengesteld welke zowel online als in de winkel zijn te verkijgen. Je vindt alle informatie hierover terug op deze website.

Share our website