Leuke workshops

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Bij De Blije Naald in Enschede verzorgen we leuke workshops voor allerlei doelgroepen. Zo hebben we altijd een leuke workshop in ons aanbod die geschikt is voor vrouwen, maar ook voor mannen. Denk dan bijvoorbeeld aan het maken van diverse items van geruwd leer. We vertellen je er graag meer over!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Ontdek welke leuke workshops jij wilt volgen

Ben je bezig met het plannen van een bedrijfsuitje en bestaat je team vooral uit mannen? Volg dan een creatieve en leuke workshop die meer dan geschikt is voor mannen, zoals:

Dat laatste doe je eenvoudig op een locatie naar keuze, omdat het hierbij gaat om een DIY-pakket. Gaat je voorkeur uit naar een van de andere leuke workshops? Dan heten we je van harte welkom op onze locatie in Enschede. Hier staat ons team voor je klaar om je van begin tot eind te begeleiden. Zelfs als je twee linkerhanden hebt, ga je altijd naar huis met een prachtig item waar je nog jarenlang van geniet!

Volg een leuke workshop voor mannen

Vaak denken we aan vrouwelijke deelnemers die graag leuke workshops volgen. We zien echter steeds vaker mannen genieten van een leuke workshop, of dit nu is voor een vriendenuitje of ter gelegenheid van Kerstmis. Twijfel je over welke workshop geschikt is voor jullie? Wij adviseren je graag!

Neem contact met ons op

Stel je vragen of ontvang gedegen advies door contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 0620801710 of een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl. Wij vertellen je graag meer over de leuke workshops in ons aanbod!

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website