Leren onderzetters

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Bij De Blije Naald in Enschede verzorgen we niet alleen workshops, maar hebben we ook een prachtig aanbod aan mooie items, zoals leren onderzetters. Je koopt deze per zes stuks en je kiest de kleur die jou het meest aanspreekt. Ga jij voor cognac, groen, zwart of beige? Maak je keuze en plaats je bestelling via onze webshop.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Leren onderzetters zijn een echte eyecatcher op tafel

Niet alleen koop je onze leren onderzetters in je favoriete kleur, maar ook in je favoriete vorm. Bij deze onderzetters hebben we de volgende vormkeuze:

  • Rond
  • Vierkant
  • Minikoe

Ze hebben allemaal een formaat van ongeveer 11x11 centimeter. Perfect dus om je frisglas, koffiekopje en dergelijke op te zetten. Je voorkomt daarmee kringen en je creëert ook nog eens een echte eyecatcher op tafel. Omdat de onderzetters gemaakt zijn van dik rundleer, geniet je er nog jarenlang van. Wil je eens iets maken van leer? We bieden je diverse workshops aan waarbij je werkt met dit duurzame en sterke materiaal. Meld je gerust eens aan voor het maken van een tas of kookschort!

Bekijk ons aanbod

Ontdek onze leren onderzetters en andere items door onze webshop te bezoeken of eens onze winkel in Enschede binnen te wandelen. Je kunt je hier ook meteen aanmelden voor een gezellige workshop tijdens Pasen of een ander moment van het jaar. Heb je hier nog vragen over? Bel ons dan via 0620801710 of stuur een e-mail naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website