Leren kookschort

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Kom een leren kookschort maken in onze workshopruimte in Enschede. Bij De Blije Naald verwelkomen we je voor diverse workshops en de verkoop van handgemaakte items. Of je nu met vrienden, familie of collega’s een leuke workshop komt volgen, je gaat altijd een gezellige avond of middag tegemoet!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Maak een leren kookschort met een leuke tekst

Wanneer je kiest voor de workshop om je eigen leren kookschort te maken, maak je gebruik van zwart, bruin of groen geruwd leer. De hengsels zijn altijd zwart en pas je toe om te dragen om je nek en buik. Ook maak je hier een theedoek-lus en lusje voor de flessenopener van. Daarbij maak je een naamlabel op de borst van het leren kookschort. Je kiest voor de tekst ‘Lekk’r vrett’n’ of ‘Grillmaster’. Natuurlijk begeleidt ons team je van begin tot eind bij al onze workshops, dus zelfs als je twee linkerhanden hebt, ga je naar huis met een prachtig item!

Schrijf je in voor je favoriete workshop

Kun je niet langer wachten om een creatieve workshop bij ons in Enschede te volgen? Meld je dan – samen met je vrienden, familie of collega’s – aan door te bellen naar 0620801710 of door een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl en maak al snel je eigen leren kookschort!

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website