Een kussen van koeienhuid

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Ben je op zoek naar een origineel kussen van koeienhuid? De Blije Naald in Enschede heeft een veelzijdig assortiment handgemaakte kussens van koeienhuid. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en patronen. Bovendien zijn ze ook nog eens geproduceerd in ons eigen atelier. Je kunt dit overigens ook doen tijdens een gezellige workshop in onze grote workshopruimte. Dat is een goede reden om eens langs te komen in onze gezellige winkel in hartje centrum. Ook kun je je bestelling online plaatsen.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Waarom een kussen van koeienhuid?

Met een kussen van koeienhuid kies je voor een unieke en opvallende eyecatcher. Hij past perfect op de bank of in je leesstoel. Het kussen trekt direct de aandacht en is ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. De rits is keurig weggewerkt en daarnaast beschikt het kussen over een goede vulling. Kijk ook eens bij onze andere items in de webshop, gemaakt van koeienhuid, leer en vilt.

Bezoek onze winkel in Enschede

Ben je nieuwsgierig naar hoe een kussen van koeienhuid eruitziet of wil je direct een aankoop doen? Breng een bezoek aan onze winkel in Enschede of plaats een order in de webshop. De Blije Naald is ook hét adres voor het volgen van een laagdrempelige en creatieve workshop. Kortom: een kussen van koeienhuid koop je bij ons. Voor vragen neem je telefonisch of per e-mail contact met ons op. Dit kan via info@deblijenaald.nl, of door te bellen naar 0620801710. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

 

Bekijk ook eens: Tas koeienhuidTassen maken van leer | DIY-workshop pakketten

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website