Kerstworkshop

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Volg een leuke kerstworkshop bij De Blije Naald in Enschede. Wij hebben diverse workshops in ons aanbod die geschikt zijn voor allerlei doelgroepen. Of je nu aan de slag gaat met je vriendinnen, collega’s of familie: jullie middag of avond staat in het teken van gezelligheid en de kerstsfeer!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Ga lekker aan de slag tijdens onze kerstworkshop

Ons team in Enschede staat voor je klaar om je van begin tot eind te begeleiden, welke items je ook wilt maken. We hebben diverse workshops in ons aanbod die superleuk zijn om in onze ruimte te volgen of zelf te doen bij je thuis rondom de feestdagen, namelijk:

Bij onze DIY-pakketten krijg je duidelijke instructies waar je uitstekend mee uit de voeten kunt. Ga je aan de slag in onze workshopruimte? Dan staan wij tijdens de gehele kerstworkshop voor je klaar om je van hulp en advies te voorzien.

Meld je aan of bestel je pakket

Of je nu een kerstworkshop of paasworkshop wilt volgen, wij hebben altijd een passende workshop waar je een middag of avond van geniet. Je kunt het alleen doen, maar ook met een groep tot 30 personen ben je meer dan welkom. Kom je bij ons langs voor een workshop of bestel je liever een DIY-pakket? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op bij eventuele vragen. Dit doe je door te bellen naar 0620801710 of een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website