Dokterstas maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Kom een dokterstas maken bij ons in Enschede! Je kiest tijdens deze workshop voor het leer in jouw favoriete kleur en gaat aan de slag met het maken van een dokterstas die precies bij je stijl past. Natuurlijk staat ons team klaar om je van begin tot eind te begeleiden, zodat je leert hoe je diverse technieken het best toepast.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Een dokterstas maken in onze workshopruimte

Bij De Blije Naald in Enschede hebben we een breed aanbod aan workshops en een workshopruimte voor wel 30 personen. Kom dus gerust eens met je vrienden, familie of collega’s een dokterstas van leer maken. Na deze workshop ga je naar huis met deze prachtige eyecatcher waar je een hoop spullen in kwijt kunt. Gebruik het als logeertas of luiertas en kom nooit meer ruimte tekort! Maak je liever een kleinere tas van leer? Meld je dan aan voor onze workshop waarbij je een schoudertas zelf maakt. De keuze is helemaal aan jou! Bekijk ook zeker eens ons assortiment aan handgemaakte items die je kant-en-klaar koopt, zoals:

Loop onze winkel eens binnen

Meld je aan voor een van onze workshops, zoals het maken van een dokterstas! Je doet dit door onze winkel binnen te wandelen, door te bellen naar 0620801710 of een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website