DIY-workshop pakketten

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

DIY-workshop pakketten zijn een uitstekende keuze voor jou als creatieve duizendpoot. De Blije Naald heeft een aantrekkelijk aanbod workshoppakketten die je gewoon thuis kunt volgen. Je hoeft dus niet naar Enschede te komen, maar alles wat je nodig hebt voor een stukje ontspanning en plezier wordt keurig bij je thuisbezorgd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een gezellige workshop op locatie.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Waarom je kiest voor DIY-workshop pakketten

Vind je het leuk om gezellig thuis bezig te zijn met creatieve activiteiten? Dan zijn onze DIY-workshop pakketten beslist iets voor jou. Je maakt bijvoorbeeld je eigen heuptas gemaakt van koeienleer. Het maken van een hip houten woonplankje of het beschilderen van borrelplanken behoren eveneens tot de mogelijkheden. Kies daarom in onze webshop uit onze DIY-workshop pakketten het pakket dat het best bij je past.

Bestel DIY-workshop pakketten bij De Blije Naald

Is het voor jou niet haalbaar om af te reizen naar Enschede of werk je liever in je eigen tijd aan een handgemaakt product? Maak dan de keuze uit een van onze DIY-workshop pakketten. Je bestelt ze gemakkelijk via de website. Kom je liever langs in onze winkel om ze af te halen? Je bent van harte welkom! Voor vragen neem je telefonisch of per e-mail contact met ons op. Bel dan naar 0620801710. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Ons e-mailadres is info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Vriendinnenuitje Enschede | Workshop tas maken | Personeelsuitje

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website