Bedrijfsuitje

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Ben je manager of ondernemer en organiseer je graag een origineel bedrijfsuitje? Kies dan voor een bedrijfsuitje in Enschede bij De Blije Naald. Bij ons kun je zeven dagen per week terecht voor leuke workshops. Met een breed aanbod bieden we voor iedereen wat wils. Kom daarom langs in Enschede!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Laagdrempelig bedrijfsuitje in Enschede

 Een bedrijfsuitje is altijd goed voor de teambuilding. Daarom is het logisch dat je op zoek gaat naar een laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens een workshop bij De Blije Naald. Naast een workshop zelf tassen maken, bieden we nog veel meer workshops aan. Dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

 

Wat biedt onze creatieve ruimte?

 Een bedrijfsuitje bij De Blije Naald in Enschede is om meerdere redenen interessant. Naast workshops hebben we ook een eigen winkel met allerlei handgemaakte items van koeienhuid, leer en vilt. Er zit ongetwijfeld iets voor je bij. Combineer je een bedrijfsuitje graag met een andere activiteit? Enschede biedt allerlei mogelijkheden om gezellig te eten of te winkelen.

 

Bezoek onze creatieve winkel in Enschede

Een betaalbaar bedrijfsuitje vormgeven? Breng dan een bezoek aan De Blije Naald in Enschede. Wij bezorgen jou en je collega's een onvergetelijke middag of avond. Maak een keuze uit ons veelzijdige aanbod workshops en ga voor een leuke tijd met elkaar. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail om de datum vast te leggen voor een bedrijfsuitje in Enschede. Ons telefoonnummer is 0620801710 en ons e-mailadres is info@deblijenaald.nl. Ook kun je ons contactformulier gebruiken.

 

Bekijk ook eens: Personeelsuitje | Tas zelf maken | Creatieve workshop

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website