Bedrijfsuitje

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Ben je manager of ondernemer en organiseer je graag een origineel bedrijfsuitje? Kies dan voor een bedrijfsuitje in Enschede bij De Blije Naald. Bij ons ben je zeven dagen per week welkom voor leuke workshops. Met een breed aanbod en vakkundig team bieden we voor ieder wat wils, zelfs als je twee linkerhanden hebt!

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Kies voor een gezellig bedrijfsuitje bij ons in Enschede

Een personeelsuitje is altijd goed voor de teambuilding. Het is daarom logisch dat je op zoek gaat naar een laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen. Dit doe je tijdens een van de workshops bij De Blije Naald die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, en waar jong tot oud van geniet. Je leert creatieve technieken en gaat naar huis met een item waar je nog lang van geniet! Daarnaast betaal je altijd een scherpe prijs voor je bedrijfsuitje in het gezellige Enschede. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende workshops:

 

Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel

 Een bedrijfsuitje bij De Blije Naald in Enschede is om meerdere redenen interessant. Naast workshops hebben we ook een eigen winkel met allerlei handgemaakte items van koeienhuid, leer en vilt. Er zit ongetwijfeld iets voor je bij. Combineer je een bedrijfsuitje graag met een andere activiteit? Enschede biedt allerlei mogelijkheden om gezellig te eten of te winkelen.

 

Bezoek onze creatieve winkel in Enschede

Wij bezorgen jou en je collega's een onvergetelijke middag of avond. Maak een keuze uit ons veelzijdige aanbod aan workshops en ga een leuke tijd tegemoet met elkaar. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail om de datum vast te leggen voor een bedrijfsuitje in Enschede. Ons telefoonnummer is 0620801710 en ons e-mailadres is info@deblijenaald.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

 

Bekijk ook eens: Personeelsuitje | Tas zelf maken | Creatieve workshop

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website