Een BBQ-schort van leer maken

Creatieve workshop

Maak je eigen unieke tas van leer

Leuk uitje voor diverse doelgroepen

Maak jouw eigen BBQ-schort van leer bij een workshop bij De Blije Naald in Enschede. We hebben hiervoor heel gaaf bruin, zwart en groen geruwd leer ingekocht. Je kiest dus de kleur die jou het meest aanspreekt en gaat samen met ons aan de slag met jouw stoere schort voor achter de BBQ of in de keuken.

Wilt u een workshop inplannen?

Neem contact op

Maak jouw BBQ-schort van leer helemaal naar wens

Je gaat tijdens deze workshop dus aan de slag met het maken van een BBQ-schort in jouw favoriete kleur leer. Hierop maak je hengsels vast die je draagt om je nek en buik en ook toepast als theedoek-lus en het lusje van de flessenopener. Deze hengsels zijn altijd zwart; hierbij kun je dus niet kiezen voor een andere kleur. De kleur en tekst van het label, die op de borst komt, is dan wel weer geheel aan jou. Waar ga jij voor? Denk er alvast over na en meld je aan voor deze fantastische workshop die ook heel geschikt is voor mannen!

Vraag naar de mogelijkheden

Kom jouw leren kookschort maken met vrienden, familie of collega’s en ga naar huis met een item waar je nog jarenlang gebruik van maakt. Heb je vragen over het maken van een BBQ-schort van leer of wil je je direct aanmelden bij ons in Enschede? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0620801710 of door een e-mail te sturen naar info@deblijenaald.nl.

Bekijk ook eens: Bedrijfsuitje | Personeelsuitje | Workshop tas maken

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment

Bezoek De Blije Naald winkel & workshops in Enschede


Share our website