B2B

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Wij bieden zakelijke 5 diensten aan: stansen, riemen snijden, stikwerk, workshop-pakketten en verkoop klein lederwaren. Bij interesse of vragen neem contact met ons op via de mail info@deblijenaald.nl of telefonisch op 06-20801710.


STANSEN
Wij beschikken over een hydraulische zwenkarm stansmachine met een stansoppervlakte van 60x40 cm en een drukkracht van 15 ton. Dit betekent dat wij stanswerk kunnen verzorgen met een totale omtrek van 150 cm. Wij stansen diverse leersoorten en stoffen. Wij werken samen met de firma Chabot Stansmessen uit Kaatsheuvel, 
https://www.chabot-stansmessen.nl/home.html

RIEMEN SNIJDEN
Wij beschikken over een riemsnijmachine. De messen zijn in diverse breedtes te stellen en bij voorkeur geschikt voor leer vanaf 2 mm dikte. 

STIKWERK
Wij beschikken over een aantal industriële naaimachines (stikkers) met zowel dubbel als drievoudig transport. De machines zijn geschikt voor alle materialen behalve het fijnere werk. 

WORKSHOP-PAKKETTEN
Wij bedenken en ontwikkelen onze eigen workshops en de benodigde onderdelen van o.a. leer, koeienhuid, vilt en MDF produceren we zelf. Heb jij interesse om één van onze workshops te gaan geven, dan bieden wij twee opties:
1) wij leveren de producten t.b.v. van een workshop, we maken een offerte op maat waarbij je zelf kunt bepalen welke onderdelen binnen een workshop-pakket je wel of niet van ons afneemt;
2) jij verzorgt zelf alle materialen en betaalt ons een jaarlijkse vergoeding.

Voorwaarde is dat we met onze bedrijven op een minimale reisafstand zitten van één uur om concurrentie te voorkomen. Voor beide opties geldt dat we op onze websites naar elkaar refereren. Wij maken reclame voor onze klant en de klant geeft ons de credits. Ons doel: elkaar inspireren en versterken in een geweldig leuke bedrijfstak!

VERKOOP KLEIN LEDERWAREN
Sleutelhangers, onderzetters, shoppers en tasjes met houten zijkanten zijn voorbeelden van producten die wij produceren en die bij ons kunnen worden ingekocht door de detailhandel. Je kunt rechtstsreeks bij ons inkopen of via FAIR: 
https://tejava.com/pages/buy-wholesale

EIGENDOMSCLAIM
Wij vinden het helemaal niet erg als men geÏnspireerd raakt door onze workshops en er met eigen creatieve input een eigen draai aan geeft. Wij voelen ons zelfs vaak vereerd en laten onszelf natuurlijk ook graag inspireren door producten van anderen en de trends van het moment. Die eigen draai en die eigen input is voor ons hierin echter van groots belang. Het één op één kopiëren van onze workshops, foto's en teksten vinden wij echt niet okay en is bovendien binnen de Nederlandse wet niet toegestaan. Het Intelectueel Eigendom (IE) is hierin een sterk recht. Bij kopiëergedrag zullen wij eerst zelf contact opnemen, maar komen we er samen niet uit, zullen we ons genoodzaakt voelen om juridische stappen te ondernemen. 

Share our website